Joguines Solidaries a Esparreguera

aEsparreguera.com
04/12/2012

Comparteix
Cartell Joguines Solidaries Esparreguera

El projecte Joguines Solidàries té com a objectiu que tots els infants d’Esparreguera puguin gaudir del dret al joc i tinguin una joguina en les festes nadalenques sense que la situació econòmica familiar en sigui un condicionant, i per tant, es pretén pal·liar la discriminació econòmica i afavorir la inclusió social, alhora que fomentar la solidaritat entesa com un acte de compartir.

 

En aquesta edició s’hi han implicat els Castellers d’Esparreguera que prepararan activitats lúdiques per als infants beneficiaris de la campanya i participaran en la logística del projecte. Així mateix, la regidoria de Nous Catalans ha preparat un tríptic que es lliura a les persones que porten joguines, en el que s’expliquen les principals tradicions catalanes, com ara el tió i els reis, i d’altres cultures relacionades amb el costum d’obsequiar als infants.

 

Les persones que ho desitgin poden porter les joguines noves o en bon estat d’ús, fins el 17 de desembre, a la caserna de la Policia Local d’Esparreguera i seran distribuïdes entre els infants que les puguin gaudir aquestes festes nadalenques.

 

En la edició de l’any passat han van ser beneficiaris unes 120 nens i nenes d’Esparreguera.

Documents Adjunts