Les candidatures d'ERC al Baix Nord presenten juntes les seves propostes comunes

aEsparreguera.com
25/04/2007

Comparteix

Els i les caps de llista d'Esquerra al Baix Llobregat Nord fan front comú a les problemàtiques conjuntes i presenten les seves propostes. Els candidats i candidates d’Esquerra al Baix Llobregat Nord presentaran, de manera conjunta, una bateria de mesures i propostes comuns per a tots els municipis de la zona. Entre els temes que tractaran destacaran els equipaments que hauran de donar servei a aquest territori, com ara l’Hospital de Martorell, la nova caserna dels Mossos d’Esquadra i el nou Palau de Justícia.

A més, també es transmetran els posicionaments de les candidatures sobre la protecció de la llera del riu Llobregat i sobre els nous desenvolupaments industrials. Com també sobre qüestions com la borsa d’habitatge jove i el Consorci Cultural.

L’acte es farà el dissabte 28 d’abril a les 11 del matí a Can Pasqual d’Esparreguera. Hi participaran Francesc Camacho, cap de llista d'Esquerra a Abrera; Adrià Companys, cap de llista d'Esquerra a Sant Esteve Sesrovires; Mireia Monfort, cap de llista d'Esquerra a Olesa de Montserrat; Josep Rovira, cap de llista d'Esquerra a Esparreguera; Carles Ruiz, cap de llista d'Esquerra a Martorell; i Miquel Solà, cap de llista d'Esquerra a Collbató.