Els partits politics esparreguerins presenten els actes de campanya

aEsparreguera.com
09/05/2007

Comparteix

. El PP, presentarà la seva candidatura, encapçalada per Concepció Pardell, i el seu programa electoral en un acte que aquest dijous, 10 de maig, tindrà lloc a Can Pasqual, a dos quarts de 9 del vespre. L'alcaldable estarà acompanyada per la resta de membres de la llista electoral.

 

. Divendres, 11 de maig, Gent d'Esparreguera presentarà la candidatura, encapçalada per Gustau Pérez, a les 8 del vespres a la Sala Petita de La Passió. Els assistents podran conèixer els membres de la llista i el decàleg de la formació per a les properes eleccions municipals.

 

. També divendres, sopar inici de campanya al centre Dual, convocat per PSC,; un acte obert a militants i simpatitzants.Un cop acabi el sopar, que començarà a dos quarts de 10 del vespre, es farà una penjada simbòlica de cartells al carrer dels Arbres.

 

. Aquest dissabte, a les 7 del vespre, acte polític de l'Entesa a la Plaça de l'Ajuntament; i diumenge, a les 12 del migdia, al Casal el Brullot dels Mas d'en Gall. La formació visitarà dilluns, 14 de maig, a les 11 del matí, el Casal de la Gent Gran del Centre Dual.

 

. El Partit Humanista hi serà diumenge 13 i dissabte 19 de maig, entre les 5 de la tarda a les 8 del vespre, a la Plaça de la Pagesia, distribuint el material electoral, i per parlar i intercanviant idees amb els veïns.

 

. La candidatura de Convergència i Unió, encapçalada per Isabel Fernández, es presentarà finalment el proper diumenge, 13 de maig. A la presentació, que serà al Cafè de l'Ateneu a 2 quarts d'1 del migdia, assistirà el diputat al Parlament de Catalunya Oriol Pujol Ferrussola, que donarà el seu suport a la candidata convergent. Durant l'acte, que vol oferir la possibilitat de conèixer de primera mà les propostes de la formació i la feina duta a terme, també es presentaran la resta de persones que integren la llista.

 

Font: www.esparreguera.org