L'"atotarreu.com" es desplega al Baix Nord

aEsparreguera.com
11/05/2007

Comparteix

Després de crear l’aMartorell.com, l’empresa de solucions creatives de comunicació “aTotarreu.com”, amplia el radi d’acció i arriba a les poblacions d’Abrera, Esparreguera i Olesa de Montserrat.


A partir de l’11 de maig, neixen l’aAbrera.com, aOlesa.com i aEsparreguera.com, tres noves propostes per acostar l’actualitat informativa als veïns de la zona nord del Baix Llobregat. Els nous portals també volen esdevenir un punt de trobada de les entitats de cada població, oferint un web propi i gratuït a totes les associacions que ho vulguin.


El llançament dels tres nous portals d’informació coincideix amb l’inici de la campanya electoral per a les eleccions del 27 de maig. Per aquest motiu s’ofereix, d’entrada, un especial amb entrevistes als candidats i un recull de les seves propostes electorals.


Ara fa un any, l’empresa va posar en marxa aMartorell.com, que actualment serveix de plataforma a una seixantena d’entitats i registrant cada mes una mitjana de 16.000 visites.


Els creadors dels nous webs locals són professionals motivats per a oferir solucions innovadores als seus clients. Un equip de joves emprenedors creatius, desenvolupadors i dissenyadors gràfics amb l'experiència d'haver treballat en les tecnologies de la informació des de fa ja més de 10 anys.