El Partit Popular va presentar ahir la seva candidatura

aEsparreguera.com
11/05/2007

Comparteix

El PP va presentar ahir els membres de la llista i les propostes principals del programa electoral. D'entre les propostes hi ha la construcció d'una estació del metro del Baix Llobregat a Can Claramunt; la creació d'una àrea d'oci; l'increment fins a 50 del nombre d'efectius a la policia local; la creació d'una Escola de Música i Dansa al triangle entre Tomàs Cabeza i Via del Mil·lenari; la creació d'una escola d'idiomes per potenciar el català, el castellà i l'anglès, a l'edifici de l'actual biblioteca; la construcció d'una passarel·la de vianants que travessi l'A-2 i que connecti Can Rial i el Mas d'en Gall; la construcció d'una escola d'infantil i primària a totes les zones del municipi i d'un centre de cicles formatius; així com la construcció d'un nou CAP amb més serveis i implantació d'urgències les 24 hores del dia.

 

El número 9 de la llista, Victoriano Saenz de Santamaria, que va ser l'encarregat de presentar alguns dels primers membres de la llista, manifestava que de cara a les propers eleccions esperen ser decisius.

 

Seguidament el número 6 de la llista, Ramon Vidal, denunciava les represàlies que pateixen els militants del PP a Catalunya. Una situació que provoca abstenció. Ramon Vidal va destacar la creació d'aparcaments com un dels plats forts del programa electoral.

 

Després de la intervenció de la número 2, Pilar Polo, va ser el torn de Santiago González. El número 3 apuntava que el programa del PP és l'únic projecte realista. La cap de llista del PP, i la presidenta de la formació a Esparreguera, va tancar l'acte de presentació de la candidatura. Abans, Vitoriano Saenz de Santamaría criticava les dificultats amb les que s'havia trobat la candidata com a regidora a l'oposició.

 

Un dels punts dels projecte electoral del PP a Esparreguera és la potenciació del bilingüisme amb la construcció d'una escola que imparteixi el català, castellà i l'anglès. Concepció Pardell reclamava el dret a parlar la llengua d'origen. La presentació ahir de la candidatura serà l'únic acte del PP.

 

 

Font: www.esparreguera.org