L'Entesa ha fet actes a la plaça de l'Ajuntament i al Mas d'en Gall

aEsparreguera.com
14/05/2007

Comparteix

L’Entesa pel Progrés d’Esparreguera ha dut a terme aquest cap de setmana els primers actes electorals de la campanya per a els municipals del dia 27 de maig.

 

El dissabte va tenir lloc a la Plaça de l’Ajuntament l’acte inaugural de la campanya. Aquest va ser presentat per l’Olímpia Sánchez, candidata de L’Entesa i que figura al número 5 de la llista electoral, i va comptar amb la participació d’en Lluis Moreno(2), regidor adjunt a l’Alcaldia i del batlle i candidat a la reelecció Xavier Sitjà. Als parlaments Sitjà va presentar el programa electoral amb el que L’Entesa demana el vot, i que fixa les tres prioritats del mandat en el compromís amb l’habitatge protegit, convicció per a l’educació i la cultura i coratge per al medi ambient.

 

Per la seva banda, Moreno va afirmar que L’Entesa no té cap interés ni vinculació amb cap sector econòmic ni de poder d’Esparreguera, aspecte que no poden afirmar tots els partits que concorren a les eleccions.

 

Diumenge, L’Entesa va fer un acte electoral al Casal El Brullot del Mas d’en Gall. Als parlaments, Xavier Sitjà va fer un repàs de la tasca de govern al barri i de les propostes de L’Entesa per al Mas d’en Gall. Entre les tasques fetes destaca l’arranjament de la carretera d’accès al barri, l’obertura d’un oficina d’atenció al ciutadà, i d’altres serveis municipals al barri, així com l’impuls al projecte de construcció dels nous col·lectors i clavegueram. Sitjà va fer menció a la presentació d’una sol·licitud, per part de l’Ajuntament, per acollir-se a una subvenció recollida a la llei de barris, i que significaria per al barri una inversió durant els propers cinc anys d’un total de 14,3 milions d’Euros (2.385 milions de pesetes), i que compta amb moltes possibilitats de donar resultat. Sitjà va afegir en qualsevol cas, que L’Entesa està disposada a fer una inversió des de l’Ajuntament, durant els propers cinc anys, de 3,46 milions d’Euros (576 milions de pesetes), i que es concretarien en equipaments educatius, socials i esportius, arranjament dels carrers, millorar els accessos, així com dignificar l’entrada al barri mitjançant la bassa de Can Cardús.

 

Per a més informació podeu visitar el web de L’Entesa a www.entesa.net o si ho desitjeu podeu contactar-hi a través de l’adreça entesa@entesa.net

 

Font: L’Entesa pel Progrés d’Esparreguera