L'Entesa proposa l'ampliació del casal de la Gent Gran a l'antiga caserna

aEsparreguera.com
15/05/2007

Comparteix

Aquest dilluns, l’Entesa pel Progrés d’Esparreguera ha fet un acte electoral al Centre Dual per tal d’explicar el programa electoral a la gent gran. L’alcalde d’Esparreguera, Xavier Sitjà i la regidora de la Gent Gran, Margarida Font, han proposat l’ampliació de l’actual casal de la Gent Gran del Centre Dual, a l’edifici veí de l’antiga caserna.

 

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del Xavier Sitjà, alcalde d’Esparreguera i candidat a la reelecció per l’Entesa, i la Margarida Font, regidora de la gent gran i número 4 de la llista de l’Entesa, acompanyats per l’Iñaki Andrés –regidor de Treball i Formació i número 3 de la llista- i per Xavier Millán –regidor de Joventut i de Cooperació- i número 6 de la llista.

 

Margarida Font ha fet una perspectiva del que han estat aquests 4 anys de regidoria de la gent gran i de la seva dedicació a aquest col·lectiu. En la seva intervenció, la regidora ha agraït el suport rebut durant la seva tasca i ha remarcat que la situació de les persones que es reunien per tal de fer activitats al Centre Dual ha canviat substancialment: s’han ampliat les activitats i els serveis adreçats a la gent gran. Tanmateix, Font ha explicat que se sent molt satisfeta per la tasca feta i il·lusionada amb els nous reptes per assolir.

 

Xavier Sitjà ha donat les gràcies a la Margarida Font per tota la tasca realitzada amb col•lectiu de persones grans d’Esparreguera i s’ha compromés a continuar donant suport a la seva feina. L’alcalde ha centrat la seva intervenció en l’exposició de les principals actuacions que es proposen per a l’atenció de la gent gran de la vila: tant per aquelles persones que es valen per si mateixes com per aquelles persones que tenen algun grau de dependència. El principal objectiu de l’Entesa és proporcionar uns serveis de qualitat per assegurar activitats de lleure i atenció especialitzada a la gent gran, garantint així un procés d’envelliment digne.

 

El candidat a l’alcaldia per l’Entesa ha desgranat les propostes del programa electoral que fan referència a la gent gran, entre les quals destaquen la recuperació de l’antiga caserna per ampliar el Casal de la Gent Gran i construir apartaments amb serveis comuns com bugaderia i menjador, a la Via del Mil·lenari. També en l’àmbit dels serveis, l’Entesa es compromet a continuar augmentant les places de la residència i del centre de dia de Can Comelles, així com a continuar reclamant a la Generalitat serveis especialitzats a l’ambulatori i, sobretot, en l’àmbit del desplegament de la nova llei de la dependència.

 

Per últim, Xavier Sitjà ha demanat el vot per l’Entesa i ha volgut remarcar que l’únic grup polític que ha concretat les seves propostes en referència a la gent gran i la resta d’actuacions és l’Entesa pel Progrés.

 

Per a més informació podeu consultar a la web de L’Entesa www.entesa.net o si ho desitjeu també podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça entesa@entesa.net