Inscripció per els casals d'estiu

aEsparreguera.com
17/05/2007

Comparteix

Els propers 7 i 8 de juny estarà obert el termini d'inscripció per els Casals d'estiu que organitza la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Esparreguera. Com a novetat, l'administració local subvencionarà amb un 50% el segon germà i amb un 75% el tercer.

 

L'Ajuntament d'Esparreguera i la Fundació Pere Tarrés tornen a organitzar aquest estiu els casals per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Els infants podran gaudir d'un farcit programa d'activitats lúdiques com ara jocs, tallers, jocs d'aigua, contes, racons, piscina i excursions, entre d'altres, que s'han programat de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda. El casal compta també amb servei de menjador d'1 a 3 de la tarda i servei de recollida dels infants entre les 8 i les 9 del matí.

 

Aquesta proposta lúdica, consolidada com a activitat d'estiu, té tres objectius: ser una activitat educativa de lleure, garantir l'entreteniment i diversió dels participants durant les vacances d'estiu i ser un espai de trobada i relació amb la resta de nens de la vila. El regidor d'Ensenyament, Iñaki Andrés, ha apuntat que l'àmplia oferta que té el municipi fa que no hi hagin llistes d'espera.

 

Enguany, la regidoria d'Educació subvenciona a les famílies a partir del segon fill. Per tant, el segon germà tindrà una rebaixa del 50% del cost del casal, i el tercer del 75%, en qualsevol de les tandes a què s'inscrigui, en horari de 9 a 1 del migdia.

Les famílies podran triar el temps d'estada en els casals segons els 4 torns establerts: el primer va dels 25 de juny al 13 de juliol; el segon, del 16 al 31 de juliol, el tercer del 25 de juny al 31 de juliol i el darrer, del 3 al 7 de setembre.

 

El 7 i 8 de juny tindrà lloc la preinscripció, entre les 10 del matí i la 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament.

 

Font: www.esparreguera.org