Comença el període de preinscripció als casals esportius

aEsparreguera.com
17/05/2007

Comparteix

Durant el mes de juliol i del 3 al 7 de setembre, els nascuts entre el 1993 i el 2001 gaudiran practicant tot tipus d'esports.

 

Com cada any, el Patronat Municipal d'Esports posarà en marxa els casals esportius, un programa ludicoesportiu que es realitza en el període de vacances escolars, on els nens i les nenes poden practicar tot tipus d'activitats físiques de forma completa i engrescadora. Sílvia Sentenera, del Patronat d'Esport ha explicat que a principis de setmana es van repartir uns números per mancar l'ordre de les inscripcions.

 

Les places estan limitades a 270 nens, per les instal·lacions i el personal disponible. Santenera ha apuntat que ja han ampliat el nombre de places.

 

Amb aquesta proposta, es pretén donar continuïtat a les escoles esportives d'iniciació o perfeccionament que de setembre a juny es desenvolupen a les instal·lacions municipals; donar a conèixer les activitats de l'escola esportiva municipal del futbol, futbol sala, bàsquet, tennis de taula, gimnàstica artística i rítmica i aeròbic, així com ser una alternativa esportiva a totes les ofertes que hi ha en el període de vacances escolars.

 

El programa d'activitats serà semblant al de l'any passat. Pel que fa a les inscripcions, avui dijous de 4 a 8 de la tarda, al pavelló poliesportiu.

 

Font: www.esparreguera.org