CiU creu que un govern municipal ha de tenir força per realitzar projectes de futur

aEsparreguera.com
22/06/2007

Comparteix
Convergència i Unió va demanar al PSC dues regidories i una dedicació exclusiva i es mostrava oberta a assumir altres regidories, si el partit socialista considerava que tenia les persones adequades per portar Urbanisme i Educació. Convergència i Unió no va demanar cap tinença d'alcaldia.

Isabel Fernández té clar que si el pacte amb Convergència i Unió hagués donat la majoria absoluta al govern, hi hagués hagut més possibilitat de pacte. Convergència i Unió es sent molt afectada per l'abstencionisme a les eleccions del passat 27 de maig.

Isabel Fernández considera que és difícil que la nostra vila tingui projectes de futur amb un govern en minoria i valora que el context polític actual a la Generalitat i al Govern central hagués permet dur a terme moltes millores per la vila. En quant a la possibilitat de pactes post-electorals, Isabel Fernández demana transparència.

La regidora convergent ha lamentat que l'oposició no tingui encara un espai per treballar a l'ajuntament. La regidora ha dit que el paper del grup a la oposició serà el de treballar per Esparreguera, recolzar tot el que sigui bo per la vila i vigilar i aturar tots aquells projectes que siguin poc clars.

Font: www.esparreguera.cat