Esparreguera no es podrà beneficiar de les subvencions de la Llei de Barris

aEsparreguera.com
02/07/2007

Comparteix

Els principals criteris que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques té en compte per atorgar els ajuts de la llei de barris són si tenen dèficits en equipaments, problemes demogràfics com l'envelliment o dificultats de desenvolupament econòmic, així com també busquen l'equitat territorial. El govern català aporta fins un 50% del cost de cadascun dels projectes subvencionats l'altra meitat l'assumeix l'ajuntament.


L'Ajuntament d'Esparreguera va tornar a presentar el projecte de rehabilitació del barri del Mas d'en Gall amb un pressupost de 14 milions d'euros, dels quals l'ajuntament pensava aportar en els propers 5 anys, tres milions i mig d'euros, i la resta haurien estat finançats pel Pla de barris.

 
Pel que fa a les actuacions que contemplava el projecte de millora integral, es dividien en 4 àmbits: les destinades a emergir els equipaments que té el barri, les relacionades amb la millora dels accessos, actuacions mediambientals, i de millora de la mobilitat.


La quarta convocatòria del Pla de barris, que repartirà 99 milions d'inversió, ha beneficiat una població del Baix Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, concretament el barri La Guàrdia-la Font del Llargarut, amb una subvenció de 2,7 milions d'euros.

 

 

Font: www.esparreguera.cat