S'inicia la primera edició del Projecte Boscos de Muntanya

aEsparreguera.com
27/07/2007

Comparteix

El proper dilluns 30 de juliol comença el primer torn d’aquesta iniciativa, destinada a implicar la ciutadania en la reforestació i millora dels boscos de muntanya.

 

L’Associació Hàbitats, impulsora del Projecte Rius, ha encetat enguany una nova via per a la recuperació de l’entorn a partir de la implicació ciutadana. El Projecte Boscos de Muntanya proposa mostrar la situació actual dels boscos i la necessitat de la seva gestió a través del voluntariat ambiental actiu. Viure al bosc i col·laborar en les tasques forestals dels seus gestors durant una setmana és l’eina  de la que es serveix el projecte per a fer arribar aquest missatge a la societat.

 

Així, l’Associació Hàbitats s’integra en una iniciativa europea impulsada per la Fundació Bergwaldprojekt, una entitat germana que segueix principis similars als de l’associació.

 

El Bosc Gran i Solana de Sant Joan, propietat de l’EMD de Montenartró (Llavorsí) és l’espai on actuaran els voluntaris que s’han inscrit en aquesta primera edició del Projecte Boscos de Muntanya.

 

Els organitzadors han valorat molt positivament el nivell de les inscripcions i el gran nombre de persones interessades en aquesta proposta de voluntariat.

L’activitat s’ha programat en dos torns:
Primer torn: De dilluns 30 de juliol fins diumenge 5 d’agost
Segon torn: De dilluns 6 d’agost fins diumenge 12 d’agost

 

Per a més informació:

 

Andreu González, coordinador

649 59 26 55

boscania@yahoo.es