Matricula oberta de l'Escola d'Adults

aEsparreguera.com
12/09/2007

Comparteix
 

L'escola manté la mateixa oferta formativa de l'any passat i que espera començar amb uns tres-cents alumnes. La principal problemàtica és la manca d'espai, que impossibilita l'ampliació de formacions i que obliga a tenir una aula a l'antiga escola de les monges.

 
L'oferta formativa del centre, no integra la preparació per les proves d'accés a la universitat, donada la baixa demanda d'aquest tipus de servei. Ara les places per informàtica ja estan esgotades, per la qual cosa els interessats hauran d'esperar fins l'any que ve, donat que es tracta de cursos anuals. Només els d'acollida de català són trimestrals.

 
En els darrers anys, el perfil d'alumnat del centre ha anat canviant, donant entrada a moltes persones de nacionalitat estrangera. De moment, l'escola compta amb unes 210 matriculacions.

 
L'escola d'adults és oberta en horari d'atenció al públic als matins d'11 a 1 i a les tardes de 5 a 7. L'horari de funcionament de l'escola és molt ample, donat que hi ha grups des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre. Actualment, el centre compta amb cinc professors.

 

Font: www.esparreguera.cat