Comunicat de premsa del moviment ciutadà Esparreguera Decideix

aEsparreguera.com
23/01/2010

Comparteix

El 21 de gener, el moviment ciutadà Esparreguera Decideix va presentar al Ple de l'Ajuntament d'Esparreguera, a través dels grups de CiU i ERC, una moció favorable a la celebració d'una consulta popular sobre la independència de Catalunya.

Amb els vots favorables dels regidors d'ERC (2), CiU (2), Gent d'Esparreguera (1), AIESPA (1) i 3 regidors d'Entesa pel Progrés, i les abstencions del grup socialista PSC (6), la regidora del PP (1) i 2 regidors d'Entesa pel Progrés, el consistori municipal donarà suport a la realització d'aquesta jornada democràtica, que se celebrarà el proper 24 d'abril. Així doncs, la votació va ser favorable a la moció, amb el resultat de 9 vots de suport i 9 abstencions. Cal destacar que no van assistir al Ple Municipal 2 regidors del PSC i un d'Entesa pel Progrés.


Finalment, cal destacar que, prèviament a la votació de la moció, el portaveu d'Esparreguera Decideix, Aleix Escursell, va llegir un breu comunicat explicant les raons i les motivacions que han dut un grup de ciutadans a tirar endavant la celebració d'aquesta consulta popular, al mateix temps que volem posar èmfasi en l'enorme expectació que va generar aquesta moció, que es va fer visible amb un consistori ple a vessar.