Diego Morata, nou director tècnic del Centre d'Esports Esparreguera

aEsparreguera.com
21/10/2010

Comparteix
Centre d'Esports Esparreguera

El Centre d’Esports Esparreguera ha arribat a un acord amb Diego Morata, entrenador de nivell nacional, campió de Lliga, Superlliga Femenina i Copa de la Reina d' Espanya i que ha treballat en clubs tan reconeguts en el món del futbol base com la Fundació Ferran Martorell, la UD. Cornellà i el RCD. Espanyol, per a que es faci càrrec de la Direcció Tècnica del club com a Assessor del Consell Directiu.

Les seves funcions abastaran l’àmbit esportiu, organitzatiu, social i disciplinari, dins d’un objectiu de millora progressiva i continuada.
Esperem que el seu ajut i assessorament sigui la brúixola que ens faci avançar pel camí que ens dugui, en un futur proper, a convertir-nos en un club referent a la comarca, punter i reconegut per la qualitat de la nostra escola de futbol.

Tenim, tots plegats, la oportunitat d’aprendre i millorar, com a jugadors, com a entrenadors, com a directiva i com a club en la seva globalitat (que us inclou a tots vosaltres).

Aprofitem per agrair a en Diego la seva predisposició per a col·laborar amb nosaltres, cosa que fa sense cap mena d’ànim de lucre, la seva amistat i la complicitat demostrada en el nostre projecte.

Us convidem a ser partícips del procés de millora que ara comença, cadascú dins el seu àmbit, gaudint de la col·laboració d’en Diego Morata, la qual és per a nosaltres tot un luxe i una oportunitat de millora que no hem de desaprofitar.

Font: Centre d'Esports Esparreguera