CCOO de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació denuncia la manca de transparència i la desinformació en un accident laboral en una oficina d'Esparreguera

aEsparreguera.com
26/10/2011

Comparteix
ccoo

CCOO de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona denuncia la manca de transparència i la desinformació pels fets ocorreguts el passat dilluns 17 d'octubre a l'oficina de recaptació de la Diputació a Esparreguera, i que va provocar la baixa per accident laboral d'una treballadora, així com molèsties físiques a la resta del personal.

CCOO va demanar una reunió urgent de l'òrgan competent per avui dia 26 d'octubre, però la direcció es nega a realitzar-la al·legant manca de quòrum i no disponibilitat dels representants de l'administració.

L'organisme de recaptació de la Diputació de Barcelona acumula diversos requeriment de la Inspecció de Treball pels reiterats incompliments de la Llei de prevenció de riscos laborals.

CCOO lamenta que, tot i el canvi de govern a la Diputació i el nomenament de nous responsables a l'ORGT, es continuï amb l'incompliment sistemàtic de les seves obligacions en matèria de seguretat i salut. Incompliment que no només afecta els treballadors i treballadores sinó també els ciutadans i ciutadanes que acudeixen a les oficines de recaptació per a complir amb les seves obligacions tributàries.

Font: CCOO