Les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments patrons del FIL posen en comú un seguit d’actuacions per incrementar el suport a aquesta entitat

aEsparreguera.com
24/01/2012

Comparteix

S’endeguen les actuacions de treball en xarxa entre els 5 ajuntaments patrons de la Fundació per a la Integració Laboral amb la presentació del catàleg de serveis i altres mesures de suport i col·laboració.

El passat divendres 20 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Esparreguera, amb l’objectiu d’enfortir lligams, generar xarxa i facilitar eines de treball a la gerència d’aquesta entitat per a aconseguir la supervivència del centre, es va dur a terme la 1a. reunió de treball entre tots els tècnics i alguns dels responsables de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments que li són patrons (Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires). L’acte també va comptar amb la presència de la Sra. Mònica Torre-Martín Cuesta regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera.

El president del Patronat i alcalde d’Esparreguera, Sr. Joan-Paül Udina i Tormo va començar l’acte amb l’exposició dels motius generadors de la trobada. El Sr. Jaume Navarro, gerent de la Fundació va parlar als assistents del passat, el present i el futur del FIL i de les seves peculiaritats com a CET (Centre especial de treball) i com a empresa proveïdora. Els assistents hi varen participar exposant dubtes, posant de manifest idees i compartint criteris.

Acte seguit es van exposar un seguit de propostes de suport i de dinamització al FIL. A la 2a. part de l’acte, els tècnics i responsables de Promoció Econòmica van traslladar-se a les instal·lacions del centre al Polígon Industrial de Can Comelles (carrer del Rebló, 8), per tal de visitar-les i conèixer de primera mà les capacitats i els potencials de l’entitat i dels seus espais.

Els assistents van analitzar la possibilitat de dur a terme diferents propostes de suport al FIL. Implicar-hi els tècnics, compactar recursos, optimitzar les eines digitals dels diferents consistoris i conèixer el teixit productiu local. A més, els assistents van comentar com, sense aquest consens ni aquestes implicacions, seria molt difícil superar la situació.

La valoració de la trobada va ser molt positiva per part de tots els participants.