Setmana del Perú a Esparreguera

aEsparreguera.com
21/05/2014

Comparteix
Setmana del Peru a Esparreguera

La comunitat peruana ofereix tot un seguit d’actes lúdics i culturals

 

 

 

La setmana del 26 al 31 de maig, la Regidoria de Nous Catalans i la comunitat peruana d’Esparreguera, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal L’Ateneu, organitzaran tallers, xerrades i altres actes lúdics i culturals per tal d’acostar aquesta comunitat al conjunt de veïns de la vila.

 

El dilluns 26, a les 5 de la tarda, hi haurà una lectura de llegendes i contes peruans per a infants. El dimarts 27, a les 10 del matí, es farà un taller d’iniciació d’Scrapbook (cal inscripció prèvia a la Biblioteca). El divendres 30, a les 7 del vespre, els veïns d’origen peruà ens parlaran del Perú: les regions, els costums, la gastronomia i les danses. El dissabte 31, a les 11 del matí, hi haurà un taller de manualitats infantils (amb inscripció prèvia a la Biblioteca).

 

Les activitats principals es faran a la Biblioteca Municipal L’Ateneu i el detall de tots els actes es poden trobar a l’enllaç http://www.esparreguera.cat/actualitat/agenda/id/2495.html

 

A més, el concert Musicamón de la Festa Major d’estiu d’aquest any estarà dedicat a la música i la cultura del Perú, nació d’origen de més de trenta veïns d’Esparreguera.

 

Jordi Mestres, en la línia de treball de la Regidoria de Nous Catalans, diu que “aquests actes són necessaris per a acostar-se i conèixer l’altre i, en conseqüència, promoure la convivència i les relacions de veïnatge”.