Dinar solidari per la Marató

aEsparreguera.com
10/12/2014

Comparteix

Ja fa uns quants dies del 9N i des d’Esparreguera per la Independència n’estem molt orgullosos, contents i satisfets! Les estadístiques ens evidencien que a la nostra vila, en comparació amb les últimes eleccions municipals, 700 persones més han votat a favor del SíSí, a favor de la Independència!

I aquestes dades no han caigut del cel. Tots aquests 700 vots, un a un, han tingut clar que la Independència de Catalunya és el millor per a tots per què tots nosaltres hi hem dedicat unes hores de la nostra vida per a atendre’ls.

Us volem agrair molt especialment la feina que heu fet amb la gigaenquesta. Sabem que no és fàcil atrevir-se a trucar a una porta desconeguda i, encara menys, per anar a fer 6 preguntes sobre la Catalunya del futur!

També la feina que heu fet amb les parades informatives. No és fàcil parar a la gent per informar-los que el 9N hi havia unes votacions, que tot i no ser vinculants, era important defensar a ultrança el dret a votar i a decidir per un poble en llibertat.

Als instituts, tant el professorat com els voluntaris de mesa, veu estar al peu del canó des de primera hora del matí fins ja entrada la nit disposant tot el material, facilitant l'accés a les urnes, donant informació... i amb un somriure als llavis malgrat les amenaces dels poders judicials i governs espanyols!

A la taula de denúncia, es van recollir 4000 firmes. Estar-se en una taula durant hores recollint firmes per tal de denunciar a les institucions europees que els tribunals espanyols ens veten la voluntat de decidir com a poble el nostre futur no és fàcil. I, a més, amb el fred que feia!

Per la vostra convicció, voluntat, tenacitat, decisió, fermesa i alegria. Perquè estem convençuts que quan els catalans volem una cosa només cal que ens la proposem, voldríem que ens acompanyéssiu al dinar solidari que celebrarem el 14 de desembre a la plaça de l’Església a la 1 del migdia per la Marató de TV3.

Venda de tiquets: "tot i més" C/ Gran,8
Preu del tiquet: 10€

ESPARREGUERA PER LA INDEPENDÈNCIA