LA BÚSTIA DE NADAL, UNA EDICIÓ ESPECIAL DE 40 PÀGINES

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
16/12/2014

Comparteix
Portada

L'edició de La Bústia corresponent al mes de desembre s'obre amb un resum de les notícies més destacades de l'any, l'entrevista a l'Alfred Mauri, historiador molt lligat al patrimoni i la recerca comarcal i la primera visita del rei Felip VI a Seat.

Pel que fa a les notícies dels municipis, de Martorell destaca l'aprovació del pressupost 2015 i la jornada lúdica per la urbanització de l'antiga N-II, els 5.000 regals que repartiran els comerços de Sant Andreu i la presentació dels cartells de La Passió d'Esparreguera i d'Olesa.

D'Abrera s'informa de l'incendi d'un bus urbà, la nova campanya contra l'incivisme de Sant Esteve, el trasllat de l OAC de Collbató, la declaració de bé d'interès nacional del convent de Miralles de Castellví, el superàvit 2013 de l'Ajuntament de Gelida i la nova Aula de Música de Masquefa.

Tractant-se de l'edició de les festes nadalenques, hi ha un apartat especial amb les activitats de tots els pobles i nombrosos suggeriments dels establiments de la zona que en total sumen 40 pàgines. Els 50.000 exemplars gratuïts de La Bústia es reparteixen al llarg d'aquests dies als domicilis i punts dels 10 municipis.