PASSIÓ SOLIDÀRIA

aEsparreguera.com
09/12/2015

Comparteix

Aliança de Mans Unides i La Passió d'Esparreguera per lluitar contra la pobresa
La Passió d'Esparreguera i Mans Unides ens hem aliat per lluitar contra la pobresa, sota el lema Passió Solidària. Els espectadors de La Passió del 2016 col·laboraran amb una part del preu de la seva entrada amb els projectes de lluita contra la pobresa de l'ONG Mans Unides.

La crisis ha afectat moltes famílies del nostre país, però no per això ens podem oblidar dels més pobres, dels que pateixen pobresa extrema i, molt especialment, dels que moren literalment de fam.

Els espectadors de La Passió d'enguany no només gaudiran d'un gran espectacle, sinó que tindran la satisfacció afegida de la solidaritat, doncs una part del preu de l'entrada es destinarà als projectes de lluita contra la pobresa de les delegacions de Mans Unides de Catalunya als països més empobrits.

Mans Unides, una ONG de confiança
Mans Unides és una Organització No Governamental de voluntaris que lluita des del 1960 per eradicar la fam i la pobresa al món. Les activitats principals de l'ONG són finançar projectes de desenvolupament als països més pobres i sensibilitzar sobre les causes de la pobresa.
Tal com diuen els Estatuts de l'associació, Mans Unides lluita contra la fam, la malnutrició, la pobresa, la malaltia, el subdesenvolupament, la falta d'instrucció, i contra les seves causes, entre d’altres: la injustícia, la desigualtat en el repartiment dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis, la insolidaritat, la indiferència i la crisi dels valors humans i cristians.

Més de 600 projectes de desenvolupament a 57 països
Mans Unides va destinar més de 39 milions d'euros a finançar 608 projectes de desenvolupament a 57 països l'any 2014, l'últim auditat. Amb aquests projectes hem contribuït a millorar les condicions de vida de milions de persones. Donem suport a projectes d'educació, de salut, socials, agropecuaris i de promoció de la dona. Els projectes es proposen i gestionen per missioners, associacions comunitàries o altres socis locals dels països empobrits.

ONG catòlica
L'acció de Mans Unides s'inspira en l'Evangeli i en la Doctrina Social de l'Església. Totes les parròquies col·laboren amb la nostra tasca.

ONG de voluntaris
El voluntariat és una dels grans fortaleses i trets característics de Mans Unides. El 98% de persones que treballem a Mans Unides som voluntaris.

ONG de dones
Mans Unides és una organització impulsada des dels seus orígens per dones, que formen la immensa majoria del voluntariat. Donar suport a les dones del Tercer Món és un objectiu estratègic, doncs les dones són el col·lectiu més vulnerable. Per això, Mans Unides prioritza els projectes de promoció de la dona com a objectiu transversal.

Ens ajudeu a contagiar la nostra passió per la solidaritat?
La primera acció d'aquesta aliança és la proposta de regalar entrades per a La Passió d'Esparreguera 2016 com a regal solidari per Nadal i Reis. Així com també es farà una performance

 

La Passió d'Esparreguera