El cantant mallorquí Albert Vizcaíno, en concert al Teatret d'Esparreguera

 
23/03/2010

Aquest divendres, 26 de març, i dissabte, dia 27, a les 10 de la nit, el Teatret d'Esparreguera acollirà dues actuacions d'Albert Vizcaíno.

Albert Vizcaino és un cantant mallorquí, que viu actualment a Segòvia; té una dilatada carrera musical amb 5 discos editats sota el seu nom.

Ha participat amb grups com “La Isla” (Mallorca) i Free Radicals (Madrid) ambdós amb discs als mercat.

Té una gran capacitat per composar temes propis i tan en la música com en les lletres sempre intenta reflectir el seu estat anímic.

Actualment ha acabat de gravar la seva darrera producció “Un Rayo sin Trueno A Pilas”. Un disc fet a cavall entre Madrid i Esparreguera i en el que han col·laborat la Lola Pérez al piano i el Marc Arbonès en la mescla i edició. Un disc que marcarà un important canvi en la seva carrera musical decantant-se més cap el pop/rock que a la seva faceta de cantautor eclèctic. Un disc molt consistent i amb uns temes que faran posar la pell de gallina als més sensibles.

Aquesta actuació significarà la presentació oficial i en exclusiva d’algunes de les seves noves cançons.

Els concerts s'enregistraran i s’inclouran com a temes extres en el dics que sortirà aquesta primavera.

A més de gaudir d’una bona estona, tindrem l'oportunitat que els nostres crits i aplaudiments s’escoltin per en el disc i per tot arreu.