Acte de la coordinadora "El Baix Llobregat també decideix"

 
09/02/2010

Aquest diumenge 7 de febrer es va realitzar la presentació dels municipis del Baix Llobregat que realitzaran una consulta popular sobre la independència, entre els quals també hi figura la vila d'Esparreguera, que realitzarà la consulta el proper dissabte 24 d'abril.

A l'acte de presentació han estat presents els portaveus dels 18 municipis del Baix Llobregat on es duran a terme les consultes en les properes dates: 28 de febrer, 24 i 25 d'abril, i 20 de juny.

Ignasi Termes, portaveu de la Coordinadora nacional i de Molins Decideix, ha ressaltat l'importància que la comarca del Baix Llobregat també participi de l'organització de consultes pel dret a decidir que s'estan celebrant arreu del país. Igualment ha destacat la importància que tots els municipis del Baix Llobregat treballin conjuntament per unir esforços aplegats a la Coordinadora de consultes de la comarca.

En l'acte també ha intervingut en Josep Cruanyes, president de la Plataforma pel Dret de Decidir, que ha posat l'accent en l'acte de democràcia que signifiquen les consultes populars sobre la independència. Finalment, Miquel Fernández, de l'associació Els Altres Andalusos, ha animat a tota la població del Baix Llobregat, siguin o no independentistes, a expressar la seva opinió a les urnes.

Els municipis del Baix Llobregat que han celebrat la Consulta o que la celebraran en les properes dates són:
·13 DESEMBRE: El Papiol.
·28 FEBRER: Begues, Torrelles de Llobregat i Molins de Rei.
·24 ABRIL: ESPARREGUERA.
·25 ABRIL: Castelldefels, Collbató, Corbera, Martorell, La Palma de Cervelló, Olesa de Montserrat, Pallejà i Sant Just Desvern.
·20 JUNY: Sant Boi de Llobregat.


Municipis que concretaran la data de la Consulta properament: Cornellà, Gavà, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu i Vallirana.

Adjuntem fotos de l'acte.
Més info al nostre blog: esparregueradecideix.blogspot.com